Vermells

Vermells

Poesia

Klaus Ebner

ePUB

845,6 KB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788413266879

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 01.02.2020

Idioma: Catalán

Rating:
0%
3,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
El vermell, el roig, el carmí - són els colors que evoquen nombroses nocions, l'amor i la rosa, l'alerta i la sang. Els versos d'aquest poemari s'encadenen fluidament fins que culminen en una imatge final. Un poema darrere l'altre, subtilment encadenats, desvela el paisatge interior del poeta.
VERMELLS és un poemari original en català, escrit per un escriptor austríac. Mentre que la versió en paper, de SetzeVents Editorial, inclou també la traducció alemanya de l'autor, aquest llibre electrònic presenta exclusivament la versió original en català.
Klaus Ebner

Klaus Ebner

Klaus Ebner, nascut el 1964 a Viena, Àustria, és narrador, assagista, poeta i traductor. Tot i que la major part de la seva obra és escrita en alemany, també escriu poemes en català. L'autor és llicenciat en Filologia Romànica i Germànica per la Universitat de Viena. Ha obtingut diferents premis de literatura, per exemple el Premi de Poesia Parc Taulí 2014. Klaus Ebner és soci de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del P.E.N. Català. El 2009, VERMELLS va ser el seu primer llibre de poesia i la primera publicació original en català.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite