Sentits
Mejor vendido

Sentits

Klaus Ebner

ePUB

758,0 KB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788411234320

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 27.04.2022

Idioma: Catalán

Rating:
0%
7,49 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
Els sentits de l'home ens són tan familiars que no hi pensem habitualment. La vista, l'oïda, el tacte, el gust i l'olfacte. Els sentits ens semblen naturals, i molt sovint esdevenen conscients només quan ens en falta un; això vol dir quan tenim una deficiència corporal, una discapacitat. Aquest assaig examina més de prop els sentits i les sensacions que no només influeixen en la vida humana, sinó que també la determinen i la defineixen fonamentalment. Es tracta d'un viatge a les arrels de la percepció corporal i de la comprensió intel·lectual, un viatge que cal celebrar.
Klaus Ebner

Klaus Ebner

Klaus Ebner va néixer el 1964 a Viena, Àustria. És narrador, assagista, poeta i traductor. És llicenciat en Filologia Romànica i Germànica, i en Traductologia, per la Universitat de Viena. Tot i que la major part de la seva obra és escrita en alemany, també escriu poemes i assaigs en català. Ha obtingut diferents premis de literatura a Àustria, i el Premi de Poesia Parc Taulí 2014, amb el poemari «Blaus».

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite