La jove alemanya

La jove alemanya

(Nova edició corregida)

Miquel Vicens Escandell

Versión 1: Sèrie Agustí Ferrà

ePUB

319,4 KB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788411749343

Editorial: BoD - Books on Demand

Fecha de publicación: 21.05.2024

Idioma: Catalán

Rating:
0%
7,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
Agustí Ferrà està en hores baixes, econòmicament també. És en aquesta tessitura que un matrimoni alemany s'ofereix per a comprar-li la finca de Sineu, Son Ferrà, la casa de la seva infantesa, les terres de la família. Al final no accepta l'oferta si bé deixa que la filla del matrimoni, la jove alemanya, el contracti perquè tem que al seu pare li estan fent xantatge per algun motiu que desconeix. La investigació portarà el detectiu fins a Berlín on no hi havia estat des que la guerra freda estava al seu punt més àlgid. Tornarà amb les mans buides, però convençut que la família de la jove està en perill. Quan aquesta no contesta les seves cridades és quan el detectiu comença a témer el pitjor.
Miquel Vicens Escandell

Miquel Vicens Escandell

Miquel Vicens Escandell, nascut a Palma l'any 1961, és llicenciat en Història de l'Art i autor de diverses novel·les, entre elles La cinquena víctima, i unes quantes, fins a quatre, protagonitzades pel detectiu Agustí Ferrà, de la qual La jove alemanya és la primera de la sèrie. A més de diferents col·laboracions, també és el reposable d'un llibre homenatge a l'escriptor mallorquí Antoni Serra al seu setanta-cinc aniversari, La Ploma i el Capell.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite