La cinquena víctima

La cinquena víctima

Miquel Vicens Escandell

ePUB

437,1 KB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788411749121

Editorial: BoD - Books on Demand

Fecha de publicación: 21.05.2024

Idioma: Catalán

Rating:
0%
11,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
Manel Servera, agent judicial de la fiscalia de Palma, surt de la presó després d'haver complit condemna per prevaricació, acceptació de suborns i amenaces a un advocat. Aleshores decideix instal·lar-se a Barcelona, al barri de Santa Caterina, on fa amistat amb Mauro, un portuguès que regenta una taverna irlandesa a Via Laietana. El seu dia a dia consisteix a llegir la premsa, passejar i beure fins que la taverna tanca a l'espera de què la seva filla, que el culpa de la mort de la seva mare, accedeixi a perdonar-lo. Un dia qualsevol Manel surt al carrer a fumar i és testimoni de com un grup d'individus encaputxats i forçament armats detenen el seu vehicle davant una tenda de queviures propietat d'una família coreana matant els seus quatre membres i una jove que treballa al local. És la cinquena víctima.
Miquel Vicens Escandell

Miquel Vicens Escandell

Miquel Vicens Escandell, nascut a Palma l'any 1961, és llicenciat en Història del l'Art i autor de diverses novel·les, entre elles una sèrie protagonitzada pel detectiu Agustí Ferrà. A més de diferents col·laboracions, també és el reposanble d'un llibre homenatge a l'escritor mallorquí Antoni Serra al seu setanta-cinc aniversari, La Ploma i el Capell.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite