Forats
Mejor vendido

Forats

Klaus Ebner

ePUB

532,4 KB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788413732220

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 09.09.2020

Idioma: Catalán

Rating:
0%
5,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
Aquest món nostre és ple de forats. Hi ha forats pertot arreu. Forats a terra, a la samarreta, a la butxaca... i fins i tot més enllà -que potser no són forats negres, aquells objectes misteriosos que hi ha a l'univers? Hi ha forats pertot arreu. Qui els oblida no té sinó un bon forat a la memòria.
«Prepara't per fer un viatge. Espera't uns segons aquí on ets. No et moguis. Aviat arribarà una roda. Hauràs d'enfilar-te a dalt. I deixar-te portar. Ja ve. La veus? Puja. De pressa, la roda comença a girar.» -del pròleg d'Aina Torres Rexach.
Klaus Ebner

Klaus Ebner

Klaus Ebner va néixer el 1964 a Viena, Àustria. És narrador, assagista, poeta i traductor. És llicenciat en Filologia Romànica i Germànica, i en Traductologia (Universitat de Viena). Tot i que la major part de la seva obra és escrita en alemany, també escriu poemes en català. El seu primer poemari català ha estat publicat el 2009 a la Cerdanya. Ha obtingut diferents premis de literatura a Àustria, i el Premi de Poesia Parc Taulí 2014, amb el poemari «Blaus».
«Forats» és el quart poemi original en català.
Ha obtingut diferents premis de literatura a Àustria, i el Premi de Poesia Parc Taulí 2014, amb el poemari Blaus.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite