D'on i de qui venim

D'on i de qui venim

Avantpassats paterns de Joan Vilalta Farré

Joan Vilalta Llavina

ePUB

9,2 MB

DRM: sin copia de seguridad

ISBN-13: 9788413261331

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 03.04.2020

Idioma: Catalán

Rating:
0%
6,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
D'on i de qui venim, és el resultat d'un projecte personal de la recerca "on-line", realitzada des de juny del 2019 fins febrer del 2020, i que gràcies als arxius digitalitzats de les parròquies de l'Arquebisbat de Tarragona, he aconseguit augmentar de manera molt important el nombre d'avantpassats i ascendents coneguts fins fa poc. La coneixença de l'arbre genealògic s'ha incrementat per la branca o nissaga d'ascendents de la part paterna del meu pare, de cognom Vilalta, naturals de les terres de Tarragona i majoritàriament de Falset, comarca d'El Priorat, que pertany a l'Arquebisbat de Tarragona.
En aquest llibre, a part de la relació d'avantpassats localitzats, faig un recull de dades, curiositats, referències històriques, llocs i indrets, que he anat trobant durant la recerca realitzada i que pràcticament són exclusivament i fan referència a la Comarca d'El Priorat.
Joan Vilalta Llavina

Joan Vilalta Llavina

Joan Vilalta Llavina, nascut a Barcelona el 1952, arquitecte tècnic, casat i pare de dos fills. Des de petit havia sentit, especialment per les festes de Nadal a casa de la seva tieta Paquita, anècdotes i comentaris sobre la família de Falset, mentre els grans gaudien del vermut i el vi que des d'allí feien arribar a la família de Barcelona. No va tenir mai contacte directe amb ells i una vegada morts els grans, no ha quedat ningú que pogués donar resposta a la curiositat nouvinguda. Una vegada jubilat, ha utilitzat part del seu temps en la recerca dels avantpassats de Falset. Aquest llibre està dedicat i és un petit homenatge al seu avi i pare, Joan els dos, als seus tiets Paquita i Antonio, així com a tots aquells que puguin llegir el llibre i sentir-se identificats i partícips de la família Vilalta.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.
Search engine powered by ElasticSuite